Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ...

Νέοι συντελεστές στη διαδοχική ασφάλιση -για μια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σύνταξη πείνας- των μισών Ελλήνων! Στην  πραγματικότητα πρόκειται για σταγόνα στον...ωκεανό!

Για ποιο λόγο; 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εμπορίου θα ορίσει νέο τρόπο υπολογισμού της πολυπόθητης σύνταξης για αυτούς που είναι ασφαλισμένοι διαδοχικά σε περισσότερα από ένα ταμεία. 
Τους μισούς εργαζόμενους Έλληνες δηλαδή, ή τουλάχιστον αυτούς που αντέχουν να δουλεύουν και να ελπίζουν κωφεύοντας στα μεγάλα και ψεύτικα λόγια των κυβερνώντων και δεν έχουν αποφασίσει να μεταναστεύσουν ακόμα στο εξωτερικό!
Από 1η Ιανουαρίου 2011, ο συντελεστής στις συντάξεις διαδοχικής ασφάλισης αναμένεται να αγγίξει το 8% κατά μέσο όρο, μία ευνοϊκή ρύθμιση, υποτίθεται, αλλά μπροστά στις υπέρμετρες αυξήσεις όλων των τιμών των καταναλωτικών αγαθών που έχουν τσακίσει όλες τις τάξεις, θα είναι σταγόνα στον ωκεανό...
Η σχετική εγκύκλιος που θα διευκρινίζει το "νέο καθεστώς" στην απονομή αναμένεται να σταλεί στα ταμεία μέσα στην εβδομάδα. Η αποσαφήνιση του απατηλού ονείρου γι΄αυτούς που πιστεύουν πως θα πάρουν μια "αξιοπρεπή" σύνταξη -ή για τους μισούς- ας περιμένει γι΄αργότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου